گلایه از نا هماهنگی ها در سازمان آب

کد خبر: ۲۹۴۶۴   تاریخ انتشار: ۱۳۸۷/۰۹/۲۶

منبع: سایت تابناک

آقای مسلم سلیمانی در پیامی که برای تابناک ارسال کرده چنین نوشته و گلایه کرده اند:

گنه کرد در بلخ آهنگری – به شوشتر زدن گردن مس گری

همه خوب می دانیم که بزه به شکلهای گوناگون در جوامع مختلف وجود دارد. معمولن افراد خاطی سخت مجازات می شوند اما این شدت مجازات برای دستگاههای اجرایی اعمال نمی شود.مثلن:...

1- اگر مراجعه کننده ای به یک اداره بر اثر اشتباه ، آشنا نبودن به کار توسط مسئولان آن اداره و یا هرچیز دیگر ؛ کارش به درازا بکشد ، عمراو تلف شود و حتی به خاطر این تأخیر از نظر مادی هم متضرر شود، کسی جواب گو نیست. مثلن پرونده ای که دو ماهه میتواند مختومه شود ولی به دلائل مختلف شش سال طول بکشد ، کی مقصر است؟ و چه باید بکند؟ جواب هیچ کس.
2- اگر دستگاه دولتی سفارش کاری به جایی داده باشد و بعد از یکسال نصف آن تعهد را پرداخت کند و بعد با گردن کلفتی مابقی طلب را ندهد، چه کسی جواب گوست؟

از این جور مسائل بسیار است که اگر بخواهم آنچه که خود می دانم را بنویسم ، حتمن یک مجموعه چند جلدی خواهد شد. اما مطلب اصلی از این قرار است:

چند روز پیش مأموران سازمان آب و فاظلآب ، همراه با مأمور نیروی انتظامی به آپارتمان هشت واحده ای در خیابان نادری بین گندمی و فرهنگ مراجعه و پنج انشعاب آب از شش انشعاب را قطع می کنند.
صبح روز بعد به امور مشترکین منطقه ( در کوی یوسفی ) مراجعه کردم و به آنها گفتم:
سازمان با حساب و کتاب انشعاب را قطع می کند یا بدون حساب هم این کار را می کند؟
معاون آنجا جواب داد که با حساب و کتاب. گفتم: غیر از بدهی چیز دیگری باعث قطع انشعاب هست؟ گفت خیر. گفتم: این آخرین قبض من که مبلغ قابل پرداخت آن صفر است.
گفت : حالا یادم آمد. این ملک به علت بده کاری که مالک اول ( انشعاب اول ) داشت ، رئیس دستور داد تا همه ی کنتور ها قطع گردد و آنها یا مالک را پیدا کنند یا خودشان بپردازند.
گفتم این که کار غلطی است اگر شما دستتان به بدهکار اصلی نمی رسد ( که چندین سال قبل فوت کرده ) حق ندارید سایر انشعابات را قطع کنید. گفتند این قانون است.

در این خصوص که ذکر کردم چند سوال مطرح است:

الف: اگر این ساختمان از قبل بدهی داشته چرا پنج انشعاب دیگر داده اند؟

ب: یک بار بدهی مورد ادعا توسط واحد های مختلف پرداخت شده تا به بعضی ها انشعاب جدید داده اند اما اینک نیز مطالبه طلب! می کنند.
ج: مشترک شماره 114650 به مبلغ 12691000 ریال در کجای این ساختمان است ؟ و الآن چه کسی از آن استفاده می کند؟ در صورت مشخص شدن مقصر اصلی ، ضررهای معنوی و مادی وارده را چه کسی جبران می کند؟
د: بعضی از واحد ها در یکی دو سال اخیر ملک را خریداری کرده اند و از همه ی مراجع ، مفاصا حساب دارند. اگر سازمان آب طلب کار بود چرا طلب خود را مطرح نکرد و مفاصا حساب داده است؟
ها: مأمورانی که آب را قطع کرده اند چرا درپوش مناسبی نزده اند تا چکه کردن آب باعث آزار عابرین پیاده و خراب شدن ساختمان نشود؟

آیا شرعی و قانونی است که به دلیل پرداخت نکردن یک شخص در چند ده سال قبل به مثل من که سه سال است انشعاب کشیده و بدهی ندارم ، آبم قطع شود؟

این مصداق شعر صدر الذکر است که:
گنه کرد در بلخ آهنگری – به شوشتر زدن گردن مس گری

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...